Cannabis Facility Construction wraps work on new flagship dispensary for Greenhouse Cannabis – REjournals.com


Cannabis Facility Construction (CFC), a national, full-service, cannabis design-build construction firm based in Northbrook, Illinois, has just completed construction of a new recreational and medical cannabis dispensary for Greenhouse. The new flagship dispensary, located at 755 Skokie Boulevard in Northbrook, opened to the public on September 29 and offers 9,982 square feet of finished space.

“It’s been an honor working with Greenhouse on this new flagship dispensary offering an enjoyable, high-quality customer experience,” said Andy Poticha, principal at Cannabis Facility Construction. “As their design-build partner, our team has delivered dispensaries for Greenhouse across multiple states over the past six years and we are tremendously excited to deliver yet another, this time right in our own backyard.”

Construction commenced in May, revitalizing the site and the surrounding area that had been vacant for quite some time. The location’s sleek, modern, industrial design represents a new look for the Greenhouse brand and features an open floor plan with high vaulted ceilings, skylights, abundant natural light. The point of sale stations, consultation areas and easy-to-browse product displays provide ease and comfort for social distancing and complement the wood and masonry structure.

In order to create a differentiated and welcoming customer experience, careful consideration has been given to both customer traffic flow, and the reality of social distancing with all points of sale six feet apart, so transactions take place with proper space between people at the counter. In addition to the retail space up front, the location also includes back office space, a secure, oversized vault for substantial inventory storage and a highly advanced security system.

CFC’s work complements exterior infrastructure improvements that happened simultaneously, revitalizing the surrounding area with natural landscaping, a retention pond, large parking lot, and new turn lane from Skokie Boulevard.

Read More Here...

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on pinterest
Share on email

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *